Activitats i concerts

ACTIVITATS I CONCERTS:

El Summer School està organitzat en 2 blocs de 2 dies cadascun, 4 nivells diferents que són principiants (beginners), bàsic (elementary), intermedi (intermediate) i avançat (advanced) i classes de 75 minuts cadascuna (amb excepcions com algunes de les destinades a tots els participants en conjunt).

Els nivells no pretenen ser categories tancades i estrictes sinó més aviat una guia i els participants poden canviar de nivell depenent de la seva elecció i experiència amb els cursos oferts. El nivell principiant (beginners) està pensat per a aquells que mai han tocat un shakuhachi o que havent-ho fet es troben treballant en la producció sonora i digitacions bàsiques. Si no tens clar en què nivell situar-te estarem encantats d’ajudar-te en el procés durant la primera jornada del Summer School.

Els participants decidiran que opcions els interessen i podran seguir aquestes opcions pel primer bloc de 2 dies (per a cada franja horària). Després poden canviar d’opcions en el segon bloc de 2 dies. A més d’això, algunes activitats han estat organitzades fora d’aquest esquema de blocs de 2 dies com per exemple “el cos i la respiració en la practica” (‘Body and breath in practice’) i “Composició pel shakuhachi contemporani” (‘Composing for contemporary shakuhachi’) les quals són a més obertes a tots els nivells.

Tallers de construcció de Shakuhachi:

S’han organitzat 2 tallers de 2 dies cadascun. El primer està destinat a principiants en el procés de construcció i el segon a participants amb experiència en el mateix. El taller de principiants ja està ple però es reben sol·licituds per a la llista d’espera en cas que es produeixi alguna baixa. El taller avançat és per a aquells que ja tinguin experiència en la construcció de shakuhachi i desitgin aprofundir en el seu coneixement i comprensió del procés. Tingueu en compte que per a aquest taller necessitareu portar un instrument construït per vosaltres.

El taller de principiants tindrà lloc durant el dijous i divendres mentre que l’avançat si durà a terme el dissabte i diumenge, sempre següint l´estructura d´horaris de la resta del Summer School.

Si us plau, descarregar el programa SUMMER SCHOOL complet aquí

PIEZAS a TRABAJAR en los DIFERENTES GRUPOS:

KSK Honkyoku
Elementary: Tamuke, Honshirabe
Intermediate/Advanced: Daha, Shingetsu, Sanya (3 valls)
Advanced: Yamagoe
Kinko Honkyoku
Intermediate/Advanced 1: Takiotoshi
Intermediate/Advanced 2: Kyushu Reibo
Zensabo Honkyoku
Elementary: Kyushu Reibo, Honchoshi, Sagari-ha
Intermediate/Advanced: Shin’ya
Chikuho Honkyoku
Elementary: Yamato choshi
Intermediate/Advanced: Oshu nagashi
Sankyoku
Elementary: Shin Takasago
Intermediate/Advanced: Iso-chidori
Shinkyoku
Elementary: Nantou Tansai no Fu
Intermediate/Advanced: Emu
Experimenting with Min’yo Es treballará amb melodies i la improvisació
Elementary: Kuroda Bushi, Hie Tsuki Bushi
Let’s blow Contemporary: De lo tradicional fins lo contemporany, passos en el process de creació

Elementary = principant; Intermediate = intermedi; Advanced = Avançat

Si no estàs familiaritzat amb les notacions d’aquests estils, pot ser convenient que participis en el grup de principiants primer.
Si us plau tingueu en compte que aquesta llista pot ser modificada.