Matricula i preus

INFORMACIÓ SOBRE RESERVES I PREUS

El procés de matriculació correrà a càrrec de la institució amfitriona, l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Per obtenir instruccions per realitzar el registre, si us plau feu clic aqui. (PDF)

Feu clic aquí per fer la seva inscripció per a l’Estiu 2013 ESS Barcelona School.

Una vegada realitzada la matrícula, rebreu un correu electrònic nostre per fer-vos saber que esteu als nostres llistats i enviar-vos un formulari amb algunes preguntes. En aquest moment podreu fer-nos saber si voldreu fer algun de les 2 tallers de construcció (com que tenen un nombre de places molt reduit, aquestes seran otorgades en ordre de matriculació) o qualsevol altra cosa que vulgeu comunicar-nos. I com sempre podeu escriure’ns a l’adreça barcelona2013@shakuhachi.es

Ser membre no només ajuda l’ESS a promoure el shakuhachi, també estalvia diners!

La quota de membre de l’ESS és de 20€ anuals i entre els seus avantatges hi ha el preu especial per a l’escola d’estiu, que és 30€ inferior al preu normal (cosa que en sí mateixa ja justifica l’afiliació). Per a veure més informació, fer-se membre o renovar la subscripció, si us plau visiteu el web: https://www.shakuhachisociety.eu/membership.html

I per aconseguir preus encara més baixos, matriculeu-vos ben aviat!

Si tramiteu la vostra matrícula entre la data d’inici i el 7 de Juny (inclòs), rebreu un descompte adicional del 10% en els preus (veure detall, abaix).

PREU AMB DESCOMPTE PER INSCRIPCIÓ ANTICIPADA

TARIFA REGULAR

NORMAL

€ 225

€ 250

MEMBRES ESS

€ 195

€ 220

KOTO & SHAMISEN

€ 100

€ 120

Important: el preu de la inscripció garanteix accés a totes les activitats de l’Escola d’Estiu, incloses conferències, concerts i taules rodones (NB: hi pot haver un petit import adicional als cursos de construcció de shakuhachi per a cobrir costos de material). El preu de la inscripció no inclou ni àpats ni allotjament, que hauran de resoldre cada participant (per als que ho pogueu necessitar, vegeu l’apartat d’allotjament, on hi ha suggerències al respecte).

Taller de construcció de shakuhachi / Taller avançat de construcció de shakuhachi

Si teniu el vostre propi ganivet kiri i una peça de bambú, porteu-los. Si no fos així, per a facilitar-vos les coses tindrem bambú de diferents tamanys, qualitats i preus per a adaptar-nos al vostre pressupost, així com ganivets kiri a un preu de 22€.

Tingueu en compte que el Taller avançat de construcció de shakuhachi (Advanced shakuhachi making workshop) és per a aquells que ja ténen experiència en el procés de construcció i que poden portar el seu propi instrument per a treballar-hi.

Si us plau, prengueu nota igualment de que si heu estat acceptats a l’Escola d’Estiu i per algun motiu haguéssiu de cancelar la costra assistència, les cancelacions que s’hagin informat amb més de 14 dies d’antelació rebran un reintegrament de l’import abonat menys 20€ de despeses d’administració. Lamentablement, les cancelacions que es duguin a terme menys de 14 dies abans de l’inici de l’esdeveniment no podran ser reemborsades.